Begraafplaatsen

Sierelementen om begraafplaatsen harmonieus in te richten.

Sierelementen om harmonieus in te richten

Afscheid nemen van geliefden op een mooie en duurzame manier, daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Bij Claes Sierbeton bieden we dan ook een uitgebreid gamma sierelementen van architectonisch beton aan om begraafplaatsen harmonieus in te richten. Deze maken we op maat, zodat alles qua vorm, model, structuur en kleur volledig is wat jij ervan verwacht.

Complete service met plaatsing

Vervolgens kunnen we deze stuks leveren, maar wist jij dat we deze ook voor je plaatsen indien gewenst? Zo willen we je de kans geven om van begin tot einde met één vast aanspreekpunt te werken, en van het comfort van een full service te genieten.

Het sierbeton van Claes voor begraafplaatsen wordt geleverd én geplaatst.

Ons assortiment

Begraafplaatsen - Columbaria - Sierbeton

Columbaria

Met ons gamma columbariumnissen, die beschikbaar zijn in tal van vormen en afmetingen, bouw je makkelijk een modulair monument op. Wij hebben ook bijpassende sokkels en bloembakken. De geschikte afsluitplaten, gedenkplaten en afdekplaten voeren we doorgaans uit in natuursteen.

Begraafplaatsen - Urnevelden - Sierbeton

Urnevelden

We hebben betonnen urnekelders ter beschikking waarop je een gedenkplaat kunt plaatsen. Deze laatste bestaat uit een lessenaarsdeksel uit architectonisch beton, in een afwerking, structuur en kleur naar keuze. Voor de afdeksteen van de urnekelder behoort ook natuursteen tot de mogelijkheden.

Begraafplaatsen - Herdenkingszuilen - Sierbeton

Herdenkingszuilen

Wij verzorgen herdenkingszuilen voor alle types herdenkingen, die geplaatst kunnen worden aan het strooiveld of een uniek herdenkingsmonument. Ook accessoires zoals naamplaatjes voorzien wij.

Ook op maat

Vind je niet precies wat je zoekt?

Wij bieden ook maatwerk voor begraafplaatsen.

Zo zorgen we voor een totaalpakket, van ontwerp tot realisatie.