Over ons

Van generatie
op generatie

Claes is sinds 2009 in handen van Frank Claes en Rowan Mennen. De groei die we als derde generatie intussen ervaren is opmerkelijk: we blijven niet alleen ons productieproces uitbreiden en optimaliseren, we investeren ook voortdurend in onze kennis van de laatste nieuwe technieken en materialen.

Claes Sierbeton, dé welbekende partner voor woningbouw, interieur en toepassingen voor de openbare buitenruimte.

Hoe is Claes Sierbeton ontstaan?

Denk aan een klein bedrijfje, genaamd Claes Beton, dat in 1956 begon met het vervaardigen van betonblokken en zich vervolgens exclusief op de productie van brievenbussen wierp. Gaandeweg specialiseerde het zich in de fabricatie van prefab elementen in architectonisch beton op maat, en al gauw werd het dé welbekende partner voor woningbouw, interieur en toepassingen voor de openbare buitenruimte.

Wie is wie?

Frank

Frank

Bestuurder
Rowan

Rowan

Bestuurder
Katleen

Katleen

Administratie
Portretfoto Bart projectbeheerder

Bart

Projectbeheerder
Claes Sierbeton levert innovatief maatwerk aan heel België en Nederland.

Passie, ervaring & expertise

Dankzij onze kennis van de laatste nieuwe technieken en onze centrale ligging, leveren wij innovatief maatwerk aan heel België en Nederland. Aarzel niet om contact op te nemen: wij zijn vlot bereikbaar voor professioneel advies en maken met plezier een vrijblijvende offerte voor je op.

Duurzaamheid
= Prioriteit

Dankzij onze strenge kwaliteitscontroles en goed georganiseerde processen zijn zowel onze standaardmodellen als ons maatwerk van het hoogste niveau en hebben ze een CE-markering. We verzorgen een precieze afwerking tot in de kleinste details, met mooie grondstoffen die duurzaam van aard zijn. En daarbij geven we onze klanten steeds technische ondersteuning mét aandacht. Duurzaamheid vinden we niet alleen belangrijk in onze realisaties, ook duurzaam ondernemen en respect voor het milieu zetten we voorop. Zo maken we tijdens ons productieproces gebruik van waterrecuperatie en groene energie en investeren we voortdurend in nieuwe technieken en machines.

Duurzaamheid is onze prioriteit.
Op Claes Sierbeton kun je bouwen.

Jong en dynamisch

Zo creëren we alsmaar betere architectonische betonoplossingen, en vereenvoudigen we bovendien de werkomstandigheden voor ons personeel. Als een jong en dynamisch bedrijf, waarop en waarmee je altijd kunt bouwen.

Neem een kijkje in ons atelier

Ontdek ook Claes Dakwerken

Claes Dakwerken
jouw dak op maat

Bekijk ook zeker onze afdeling Dakwerken, specialist in natuurleien en leipannen met een breed aanbod voor nieuwe daken, renovatie en gevelbekleding.