Onze werkwijze

Begeleiding bij
het ontwerp

We zitten graag in de eerste fase met jou als architect, bouwheer, ontwikkelaar of aannemer samen om het project zo optimaal mogelijk te prefabriceren. Voor een geslaagde prefabricatie zijn vorm, uitzicht en afwerking belangrijk, maar vormen vaak vooral kleine details een groot verschil. Zeker op het vlak van esthetiek, plaatsingsgemak en een stabiele constructie.

Begeleiding bij het voorontwerp
Opmaak van overzichtelijke offerte

Opmaak van
overzichtelijke offerte

Met de nodige plannen, bestekken en meetstaat zetten we je plannen om in een overzichtelijke prijsofferte. We denken mee tot in de details en richten ons op een duurzame uitvoering zowel esthetisch als technisch.

Kwaliteitscontroles
tijdens productieproces

Tijdens het productieproces voeren we meerdere kwaliteitscontroles uit. Voor onze medewerkers is zelfcontrole een belangrijk onderdeel van hun takenpakket. Maar ook tussentijds vastgelegde kwaliteitscontroles op technische en esthetische kenmerken zijn voorzien. Onze producten dragen een CE-label en voor de Nederlandse markt beschikken we over het NL-BSB-certificaat.

Bekijk onze certificaten:

Kwaliteitscontroles tijdens productieproces
Naar de tekenkamer

Naar de tekenkamer

Na een uitvoeringsovereenkomst gaan wij aan de slag met je project. We zetten de architectuur- en stabiliteitsplannen om in duidelijke overzichtsplannen en werken details zoals verankering, stabiliteit en esthetische kenmerken verder uit samen met je projectleiding. Na goedkeuring van de overzichtsplannen, verankerings- en vormdetails zetten we die plannen om in productietekeningen.

Werkvoorbereiding
en planning

Je project is klaar voor uitvoering! De productievolgorde en leveringsdetails die voortkomen uit de voorgaande besprekingen zetten we intern om in een duidelijke planning. Instortvoorzieningen, speciale wensen voor de kleur, uitzicht (nabehandeling), het aantal bekistingen … bereiden we voor in detail voor een vlotte uitvoering.

Werkvoorbereiding en planning

Start van de productie

 • Schrijnwerk:
  De vormen/mallen maken we klaar in ons eigen atelier met hoogwaardige materialen.
 • Wapenen:
  De wapening met de nodige instortvoorzieningen brengen we aan in de mallen. Na controle is alles klaar om gegoten te worden.
 • Betonsamenstelling en gieten:
  Alle grondstoffen zoals cement, granulaten en zand kiezen we zorgvuldig uit voor een correcte samenstelling die afgestemd is op je wensen. Onze volledig automatische menginstallatie zorgt voor de juiste betonsamenstelling.
 • Afwerking:
  Na voldoende uitharding, wordt het element ontkist. In de afwerkingsfase wordt in functie van het type uitzicht de gepaste nabehandeling (zandstralen, uitwassen, polijsten …) uitgevoerd of ingepland.

Opslag en transport

Op ons tasterrein wordt de productie per project en op volgorde gestockeerd om na afroep en in overleg met jou als klant tijdig te leveren.

Opslag en transport