Claes interieurbeton,  een exclusief hoogwaardig beton, perfect toepasbaar in een tijdloos interieur.

Claes boom- en plantenbakken in beton als ze groot en sterk moeten zijn, daar waar degelijkheid en kwaliteit noodzakelijk zijn.

Claes architectonisch beton voor nieuwbouw en renovatie

Claes brievenbussen in beton, onverslijtbaar dankzij de verdichte samenstelling, duurzamer dan natuursteen

Claes Sierbeton producent en leverancier van columbarium elementen.

Stadsmeubilair in architectonisch beton duurzaam en stijlvol

BEGRAAFPLAATSEN


eigentijds met zin voor traditie

Claes Sierbeton is uw partner voor de inrichting van begraafplaatsen.  Als fabrikant van diverse elementen voor de begraafplaats bieden we uw een uitgebreid gamma architectonisch beton elementen aan.  Daarbij staat een duurzame manier van afscheid nemen centraal.  Onze specifieke oplossingen in zowel in meubilair, columbaria, herdenkingsmonumenten, sierelementen en plantenbakken maatwerk biedt u de kans een harmonieuze inrichting van begraafplaatsen samen te stellen.  Hierbij biedt onze afdeling maatwerk extra mogelijkheden om tot een totale duurzame oplossing te komen.
Ons assortiment bevat elementen zoals columbaria, urnekelders met bijpassende afdekplaten (lessenaarsdeksel), herdenkingszuilen,... en maatwerk.  Vorm, model, structuur en kleuren kunnen gekozen worden naar wens en voorkeur.
HIER vind je enkele recentelijk realisaties
 
'Full Service' :
Claes Sierbeton beperkt zich niet alleen tot het fabriceren en leveren van alle elementen voor de begraafplaats ook de plaatsing kunnen we desgewenst voorzien.  Niet noodzakelijk, maar dit biedt u de kans om zonder zorgen, met één aanspreekpunt, uw project tot een goed eind te brengen.  Kortom een totaalpakket kan aangeboden worden.
 
Columbaria :
Claes sierbeton beschikt over een sterk gamma columbarium nissen waarmee u een modulair monument kan opbouwen.  Deze columbaria hebben we in verschillende vormen en afmetingen.  We voorzien deze columbaria met bijpassende sokkels, bloembakken en opvulstukken. De afwerking van het columbarium kan op in verschillende structuren en kleuren.  Bijpassende afsluitplaten, gedenkplaten en afdekplaten worden in meestal in natuursteen voorzien.
 
Urnevelden : 
Voor de urnevelden hebben we betonnen urnekelders waarop een gedenkplaat wordt geplaatst.  Deze gedenkplaat kan voorzien worden in een architectonisch betonnen lessenaarsdeksel, waarbij de keuze in uitvoering, structuur en kleur kan afgestemd worden naar de wensen en voorkeur van de gemeente of instelling.  Voor de afdeksteen van de urnekelder kan er ook altijd gekozene worden in het gamma natuursteen.
 
Herdenkingszuilen :
Claes Sierbeton voorziet herdenkingszuilen voor alle type van herdenkingen.  Plaatsing aan het strooiveld of een uniek herdenkingsmonument. Ook alle accessoires, zoals naamplaatjes kunnen voorzien worden.
 
 
Columbarium nissen Columbarium nissen
Urnekelders - Lessenaarsdeksel Urnekelders - Lessenaarsdeksel
Maatwerk voor begraafplaatsen Maatwerk voor begraafplaatsen
Gedenksokkel met tekst Gedenksokkel met tekst
Claes sierbeton
Hamerslagstraat 13
B 3900 Pelt
T +32 11 64 15 04
F +32 11 66 62 73
info@claessierbeton.be

Algemene voorwaarden | Disclaimer | info@claessierbeton.be

Webdesign & Hosting: Data-Art