Over ons


CLAES SIERBETON

meer dan beton alleen

Claes Sierbeton is een onderdeel van CLAES SIERBETON & DAKWERKEN bvba, het bedrijf heeft een rijke voorgeschiedenis, het is gestart in 1956 met het vervaardigen van betonblokken. In 1995 is uit het vroegere CLAES beton, een klein bedrijf dat aanvankelijk betonblokken en daarna uitsluitend brievenbussen fabriceerde,  het bedrijf  CLAES Sierbeton gegroeid, het is zich gaan specialiseren in het fabriceren van Architectonisch beton voor de woningbouw, interieur en toepassingen voor openbare ruimten. Het productieproces werd in 2010 verder uitgebreid en vernieuwd, deze investering moet ons toelaten de productiemogelijkheden van architectonisch beton te optimaliseren en werkomstandigheden voor het personeel te vereenvoudigen. De derde generatie ondernemers staan op de stuurbrug. CLAES Sierbeton groeide uit tot een verjongd dynamisch bedrijf dat momenteel 8 mensen tewerkstelt.
Om onze klanten te inspireren hebben wij een showroom waar diverse toepassingen van Architectonisch beton worden getoond voor woningbouw, interieur en buiten faciliteiten. Aarzel niet om ons te contacteren en geheel vrijblijvend een bezoek te brengen.

Door onze centrale ligging leveren we in heel België en Nederland.

 


 

 

 

CLAES SIERBETON
MÉÉR DAN BETON ALLEEN

 

BEDRIJF

CLAES Sierbeton heeft een rijke voorgeschiedenis, het bedrijf is gestart in 1956.
In 1995 is uit het vroegere CLAES beton, een klein bedrijf dat aanvankelijk uitsluitend brievenbussen fabriceerde, het bedrijf CLAES Sierbeton gegroeid, het is zich gaan specialiseren in het fabriceren van Architectonisch Beton voor Interieur en Exterieur. Het productieproces werd in 2010 verder uitgebreid en vernieuwd, deze investering moet ons toelaten de productiemogelijkheden van architectonisch beton te optimaliseren en werkomstandigheden voor het personeel te vereenvoudigen.
De derde generatie ondernemers staan op de stuurbrug.
CLAES Sierbeton groeide uit tot een verjongd dynamisch bedrijf dat momenteel 8 mensen tewerkstelt.
Om onze klanten te inspireren hebben wij een toonzaal waar diverse toepassingen van Architectonisch beton worden getoond voor interieur en exterieur. Aarzel niet om ons te contacteren en geheel vrijblijvend een bezoek te brengen.

 

 

 

 

Claes sierbeton
Hamerslagstraat 13
B 3900 Pelt
T +32 11 64 15 04
F +32 11 66 62 73
info@claessierbeton.be

Algemene voorwaarden | Disclaimer | info@claessierbeton.be

Webdesign & Hosting: Data-Art