Claes interieurbeton,  een exclusief hoogwaardig beton, perfect toepasbaar in een tijdloos interieur.

Claes boom- en plantenbakken in beton als ze groot en sterk moeten zijn, daar waar degelijkheid en kwaliteit noodzakelijk zijn.

Claes architectonisch beton voor nieuwbouw en renovatie

Claes brievenbussen in beton, onverslijtbaar dankzij de verdichte samenstelling, duurzamer dan natuursteen

Claes Sierbeton producent en leverancier van columbarium elementen.

Stadsmeubilair in architectonisch beton duurzaam en stijlvol

STRAATMEUBILAIR op MAAT


Architectonisch straatmeubilair Duurzaam en stijlvol

Claes sierbeton produceert straatmeubilair voor het inrichten van pleinen en straten, kortom openbare ruimte. Straatmeubilair uit architectonisch beton is duurzaam, stijlvol en met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Claes straatmeubilair vervaardigd inspirerende oplossingen in architectonisch beton.  Straatmeubilair uit architectonisch beton is onverslijtbaar dankzij de verdichte samenstelling, het doorstaat moeiteloos de tand des tijd. Claes sierbeton biedt straatmeubilair en maatwerk elementen aan in diverse vormen en diverse functies. Gaande van zitbanken, bloembakken en boombakken, zitelementen, sierelementen, zitranden en traptrede.  Er bestaat een breed pallet aan vormen, modellen, structuren en kleuren.  Claes sierbeton heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd op alle maatwerk en durft innoveren in de nieuwste technieken en materialen bekend in het architectonisch beton.  Kortom bent u op zoek naar één uniek betonnen sierelement of hebt u een stadsparken, groene zones, pleinen en speelzones die u wenst in te kleden met diverse straatmeubilair.  Graag gaan we voor u de uitdaging aan.  Door onze centrale ligging leveren we in heel België en Nederland.
 
Zitelementen :
We bieden zitelementen aan in diverse vormen, structuren en kleuren.  Zelfs met houten zitting, houten rugleuning.  Voor elke situatie hebt u de keuze.  Lijnvormige zitelementen kunnen diverse functies vervullen.  Van rustpunt tot afbakening van een gebruikers zone of het maken van een mooie plantenbak.  Als ontwerper hebt u de keuze in vorm, structuur, kleur... maar altijd met het hoogste afwerkingsniveau.
 
Boomranden, boomkrans, zandbakranden,... :
Ook de bescherming van bomen kan door boomranden of boombanken op maat.  Als rustpunt vormt een boombank een dubbele functie uit.  Zitbank en plantenbak.  Zo krijgt de boomrand een 2de functie.  Vormen, afmetingen van deze boomranden bepaalt u zelf.  Ook de afwerking van de sierbeton kan naar keuze uitgevoerd worden.
 
Traptrede :
Claes sierbeton vervaardigt traptrede op maat uit architectonisch beton voor publieke ruimte in alle vormen, afmetingen, structuren en kleuren.
 

 

Zitelementen op maat Zitelementen op maat
Boombank - Boomkrans op maat Boombank - Boomkrans op maat
Straatelementen op maat Straatelementen op maat
Traptrede op maat Traptrede op maat
Parkrand op maat Parkrand op maat
Claes sierbeton
Hamerslagstraat 13
B 3900 Pelt
T +32 11 64 15 04
F +32 11 66 62 73
info@claessierbeton.be

Algemene voorwaarden | Disclaimer | info@claessierbeton.be

Webdesign & Hosting: Data-Art